Rólunk mondtátok

“A BMW klubnak van szerencséje minden tavasszal Sági Tibi vezetésével történő oktatásra. Nagyon nehéz tényleg. A második napon a feladatok nehezedésével és a fáradság miatt egyre többet esünk kelünk. Sági Tibi előtt pedig le a kalappal amilyen türelmesen és odaadóan foglalkozik a tanulókkal. Tényleg rengeteget lehet tőle tanulni, mindenkinek ajánlom éljen az ilyen lehetőségekkel.”
(Feri)

“Sziasztok, Tibor oktatási tematikájának jóságát és hasznosságát csak megerősíteni tudom!
Volt szerencsém többször is nála tanulni és ajánlom mindenkinek, hogy ha úgy érzed, hogy uralod a gépet, akkor is tavaszi bemelegítés címén egy 2 napos képzés a szezon elött.”
(VerTompA)

“A Driving Campon rendezett motoros napon részt vettem.Az oktatók nagyon barátságosak ,sokat tanultam tőlük!
Köszönöm!”
(Attila)

“Motorozni tanulni kell. Tanulni meg a legjobbaktól érdemes, ezt mi is tudjuk. Köszönjük a Hungária Rendőregyletnek a kiváló képzéseket.”
(Tamás)

Nem győzöm elégszer megköszönni. Rengeteget tanultam. És a profiktól mindig jó tanulni.
(Csanád)

Én is részt vettem a tréningen nagyon jó és hasznos volt!Idén is be iktatok egyet!”
(Kata)

Miután először megcsináltam én is a tréninget, azt mondtam, hogy eddig elvesztegettem az életemből 30 évet. Annyival élvezetesebb, biztonságosabb és magabiztosabb lett a vezetésem. És nem elég egyszer megcsinálni! Utána is gyakorolni kell, mert hajlamos az ember visszatérni a régi rossz beidegződésekhez.
(Rudolf)

“Aki egyszer elvégzi ezt a tréninget annak szíve vágyik vissza.”
(Zsolt)

Hozzászólások lezárva.